INFORMATIE

Algemeen

  • Copyright © 2015-2023 Kees Molders  
  • Site sinds 30 november 2009 (voorheen onder de naam Fotofilosofen)
  • FotoCode is 'responsive', dat wil zeggen dat de site ook soepel loopt op tablets en smartphones. Dat is tenminste de opzet ;-) Niet alle weer-widgets zijn even gehoorzaam.
  • Ik maak de site met Zeta Producer en nog voor een klein deel met Mobirise.
  • De icoontjes komen van Elegant Themes ® Open Source GNU General Public License, version 2; qua kleurstelling aangepast aan de vormgeving van FotoCode

Vriendelijke groet,

Kees Molders

Privacy

Géén Google Analytics meer

Voor het bekijken van statistische gegevens over het sitebezoek van FotoCode gebruikte ik van 30 april 2016 tot 22 februari 2017 Google Analytics. Ik had maatregelen genomen om Google in toom te houden door de Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van het College Bescherming Persoonsgegevens te volgen. 

Ik heb geconstateerd dat de gegevens die van Google Analytics kwamen, er interessant uitzagen maar me nauwelijks iets leerden over het bezoek van de site. Waarschijnlijk had Google er het meest plezier van.

Ik heb het volgen door Google daarom geheel uitgeschakeld door de codes die daarvoor nodig waren, uit de site te verwijderen en het account bij Google weg te gooien.

Deze site maakt geen cookies. U wordt niet gevolgd en er verschijnt (afgezien van een mededeling van de fabrikant van mijn programmeersoftware, zie onderaan) geen reclame.

De knop 'reageer' en de AVG

De pagina die opent na het indrukken van de knop 'reageer' genereert een eenvoudige mail aan mijn mailadres. Er worden geen data opgeslagen (anders die van normaal mailverkeer tussen twee correspondenten).

Deze website downloadt géén webfonts van Google.

Creative Commons-licentie

Ik plaats de foto's op de pagina Achter de Poort 2009 (en alleen die op de genoemde pagina) onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie. Dit betekent dat herpublicatie zonder meer is toegestaan, mits met vermelding van de naam van de auteur en een link terug naar deze site. Een passende vermelding als maker is 'Kees Molders, Culemborg'. Een gepaste bronvermelding is een koppeling zonder nofollow naar de pagina Achter de Poort 2009. In media waar koppelingen (hyperlinks) niet mogelijk zijn, volstaat een vermelding van www.FotoCode.nl

Diese Website wurde mit Zeta Producer erstellt

Mit Zeta Producer erstellen Sie ohne Vorkenntnisse eine professionelle Homepage. Design auswählen, Inhalte einfügen, Website veröffentlichen. Fertig. Kostenlos testen unter zeta-producer.com.